WordPress

WordPress är ett verktyg som skapades 2003 för att hjälpa folk att skriva ner händelser i deras liv. I början var det bara några få personer som använde det men det har växt otroligt mycket ända sedan dess. Just nu finns det flera miljoner användare med över 15.000 teman och 20.000 plug-ins. Det används av många professionella företag som vill ha en snygg hemsida som är enkel att använda. Många webbutvecklingsföretag använder WordPress för att det är så himla enkelt och användarvänligt för kunderna. De kan gå in och ändra själva på ett enkelt sätt. Vi på enkelwebbplats rekommenderar WordPress för dig som vill göra snygga webbsidor på ett enkelt sätt. Det finns två sätt att göra en wordpress sida. Antigen laddar du ned wordpress-programmet från deras hemsida eller så gör du en direkt i browsern på wordpress.com.  Det är stor skillnad på dessa sidor. WordPress.com är baserat på WordPress men är skapad av en annan person som ville efterlikna WordPress. På WordPress.com är det enklare men det är också mer begränsat. Om du inte har mycket kunskap om webbutveckling är WordPress.com den bästa sidan för dig.

Om du vill göra en avancerad sida med Plug-ins och egenskriven kod etc. så är det bättre att ladda ned wordpress. Då kan du bestämma helt själv hur den ska se ut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>